Alleen ga je...

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Kompany is een onafhankelijke coöperatie die de belangen van de aangesloten ondernemers voorop stelt. Met onze ervaren en professionele organisatie gaan wij elke dag tot het uiterste voor onze telers. Met meer dan 30 komkommertelers is onze coöperatie een van de belangrijkste partijen in de markt op het gebied van komkommers.
 

Deze komkommers worden door Kompany met haar professionele verkoopteam dagelijks vermarkt richting een breed klantenbestand in binnen- en buitenland. Door een goede mix van strategische lange termijnafspraken, week- en daghandel zorgt Kompany hiermee voor een goede prijs, een stabiele markt en langdurige relaties met klanten. Een goede, open communicatie met onze telers zorgt ervoor dat het verkoopteam de wensen van de telers goed in beeld heeft en hierop kan inspelen. Die open communicatie zorgt er ook voor dat onze ondernemers op de hoogte zijn van alle relevante ontwikkelingen in de markt, zodat zij een onderbouwde visie op de toekomst kunnen ontwikkelen.
Wat houdt dit nu in de praktijk in. Een kijkje achter de schermen van Kompany geeft hier wellicht antwoord op. Graag nemen wij onze klanten, partners en geïnteresseerde mee om Kompany beter te leren kennen.

Wij zijn Kompany, Kompany is maar een woord. Dat wat erachter schuilgaat, zijn de hardwerkende mensen die dagelijks het onderste uit de kan halen voor een goed resultaat. Wat is een goed resultaat, wanneer bereiken wij dit en hoe komt dat tot stand? Telers werken elke dag hard aan de mooie producten die Kompany te bieden heeft. De medewerkers van Kompany werken elke dag vol energie en inzet om dit proces optimaal te ondersteunen. Het verkoopteam werkt er elke dag hard aan om het product tegen de juiste prijs bij de juiste klanten te krijgen
Wij staan voor een kwalitatief hoogwaardig product. Dit doen we door de lijnen zo kort mogelijk te houden. Daardoor zijn we in staat om een vers product op de markt te brengen met behoud van de herkenbare eigenschappen van de komkommers waar iedereen zo gek op is, knapperig en fris.
Wij werken op een transparante en integere manier, deze uitgangspunten staan bij Kompany centraal. Een relatie opbouwen, onderhouden en uitbreiden met onze klanten vinden wij belangrijk. Daarnaast kijken wij graag een paar stappen verder bij Kompany. De maatschappij en de sector zijn constant in beweging, zeker ook het steeds veranderende landschap waar ondernemers in de glastuinbouw mee te maken krijgen.

 

Door in gesprek te blijven met allereerst onze achterban, klanten en partners, proberen wij de oplossing klaar te hebben liggen alvorens zich uitdagingen voordoen. Zo zorgen wij er bij Kompany voor dat we een antwoord vinden op eventuele obstakels, uitdagingen of mogelijke complicaties die kunnen optreden in onze keten. Door preventieve maatregelen te nemen en adequaat te handelen waar nodig, zorgen wij voor een sterke organisatie die gaat voor het beste resultaat voor onze telers, en tegelijk een goede partij vormt voor onze relaties.
 

Nieuwsgierig? Neem nu contact met ons op