Lid worden

Wij maken het verschil

Deel uitmaken van een onafhankelijke coöperatie die uw belangen voor op stelt. Met onze ervaren en professionele organisatie gaan wij elke dag tot het uiterste voor onze ondernemers.

Met meer dan 30 komkommertelers is onze coöperatie een van de grootste spelers in de markt op het gebied van komkommers. Deze worden door Kompany B.V. met haar professionele verkoopteam dagelijks vermarkt richting een breed klantenbestand in binnen- en buitenland. Door een goede mix van strategische lange termijnafspraken, week- en daghandel zorgt Kompany hiermee voor een goede prijs, een stabiele markt en een langdurige relatie met klanten. Een goede, open communicatie met onze telers zorgt ervoor dat het verkoopteam de wensen van de telers goed in beeld heeft en hierop kan inspelen. Die open communicatie zorgt er ook voor dat onze ondernemers op de hoogte zijn van alle relevante ontwikkelingen in de markt, zodat zij een onderbouwde visie op de toekomst kunnen ontwikkelen.

Tuinen voor de toekomst

Zijn innovatie, vooruitgang en continuïteit belangrijk voor u? Kompany heeft deze thema’s hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij graag samen aan de “Tuin voor de toekomst”.

Kompany is zich bewust dat de wereld niet stil staat en dat er van een ondernemer in de glastuinbouw veel wordt gevraagd. Op het gebied van innovatie zijn er vele ontwikkelingen die Kompany scherp volgt. Denk daarbij aan robotisering, rassenkeuze, automatisering, assimilatiebelichting en normen voor certificering. Verschillende thema’s die veranderingen teweeg brengen in onze branche. Kompany denkt en doet graag mee met deze ontwikkelingen en helpt waar mogelijk haar ondernemers om de gewenste stappen naar een gezonde toekomst te zetten.

Continuïteit is voor elke ondernemer van groot belang. Niet alleen de uitdaging van vandaag aangaan, maar zeker ook die van morgen begrijpen en beantwoorden. Dat is werken aan continuïteit. Kompany werkt graag met haar ondernemers aan deze uitdagingen op veel vlakken, zoals bijvoorbeeld wet- en regelgeving, vertegenwoordiging, toekomstvisie en bundeling van kennis en kracht. Zo bouwen wij samen aan een toekomst voor ons collectief en onze ondernemers.

Hoge draad met korte lijnen

Deel uitmaken van een flexibele en transparante coöperatie? Directe communicatie en oprechte betrokkenheid zijn kenmerken voor het Kompany DNA.

Kompany heeft haar organisatie zo ingericht dat zij flexibel kan opereren in deze beweeglijke branche en markt. Met een klein team van toegewijde medewerkers op alle sleutelonderdelen zorgt Kompany ervoor dat communicatie laagdrempelig verloopt. Hierdoor staat het belang van de ondernemer centraal. Tegelijkertijd weet iedereen van elkaar wat je kunt verwachten en wat er wordt verwacht. Dit zorgt intern en waar nodig ook extern voor duidelijkheid.

Binnen Kompany zijn er geen geheimen. Omdat medewerkers, directie en bestuur gemotiveerd zijn om optimaal te presteren voor onze leden, is het delen van informatie met elkaar een vanzelfsprekendheid. Al is de boodschap soms niet prettig, ook dan zal deze helder worden gecommuniceerd zodat er aan mogelijke oplossingen of verbeteringen gewerkt kan worden. Ook ondernemers onderling worden geholpen om elkaar van informatie en advies te voorzien. Alles om de positie van de ondernemer zo gunstig mogelijk te maken.

 

Samen staan we sterk

Vindt u dat een collectief meer kan bereiken dan een ondernemer alleen? Door actief producten en producenten bij elkaar te brengen, vergroot Kompany uw kracht!

Onze kracht zit zowel in het ondernemerschap van onze leden als ook in het bundelen van dit ondernemerschap binnen ons collectief. Kompany is door schaalgrootte in staat om voordelen te behalen in de markt, maar ook bij investeringsplannen of sectorvertegenwoordiging. Tevens is Kompany door de bundeling van kennis en kracht in staat individuele ondernemers bij te staan met advies gebaseerd op inhoudelijke kennis en ervaring. Onder het motto “alleen ga je sneller, samen kom je verder” geloven wij dat de kracht van ons collectief zorgt voor een beter rendement voor onze ondernemers.

Nieuwsgierig? Neem nu contact met ons op

Contact