Verse producten...

Verse producten van de hoogste kwaliteit

Kompany hecht veel waarde aan verse, gezonde en kwalitatief hoogwaardige  producten. Wij vinden het belangrijk dat onze producten zo vers mogelijk bij onze klanten terecht komen om vervolgens met de best mogelijke kwaliteit in het schap terecht te komen. Om dit te realiseren hanteren wij bij Kompany duidelijke en hoge  kwaliteitseisen. Door een eigen interne kwaliteitsafdeling kunnen wij deze standaard borgen. Dagelijks wordt er scherp gekeken naar de kwaliteit bij de telers op locatie, bij binnenkomst in onze eigen loods en bij het verzenden van de producten naar al onze relaties. Daarnaast werkt Kompany samen met iedere teler bij die is aangesloten bij het collectief. Samen bereiken wij op deze manier de hoogste kwaliteitsnorm.
 
 

Daarnaast maken wij bij Kompany gebruik van certificeringen die onder andere de kwaliteitseisen borgen. Denk hierbij aan Global G.A.P., B.R.C., I.F.S. en Planet Proof. Het gaat niet alleen om de kwaliteit van het product zelf maar ook die van de ondernemingen. Zo werken wij aan een maatschappelijk verantwoorde organisatie.
 
 

Kwaliteit, versheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn belangrijke onderdelen waar Kompany veel waarde aan hecht. In elke organisatie kom je deze woorden tegen. Bij Kompany kijken we naar wat deze woorden voor ons en onze klanten betekenen. Zo vinden wij dat de kwaliteitseisen die wij bij Kompany stellen er toe leiden dat we kwaliteitsproducten afleveren die betrouwbaar zijn. Een komkommer bijvoorbeeld hoort knapperig, fris en stevig te zijn. Daarnaast kijken wij goed naar hoe snel wij het product van de kas naar de klant kunnen krijgen.

Onze logistieke keten is er, in samenspraak met onze klanten, op gericht om ons product zo snel mogelijk bij de eindklant te krijgen. MVO en duurzaamheid zijn ook twee begrippen die wij belangrijk vinden om een langdurige samenwerking op te bouwen met onze partners. Zo investeren we in onze achterban en in middelen die het ons mogelijk maken ons werk nog beter en verantwoorder te kunnen doen.

Nieuwsgierig? Neem nu contact met ons op

Contact