Certificeringen

Certificeringen

In samenwerking met het onafhankelijke Agro Quality Support – afgekort AQS – voeren kwaliteitscontroleurs van Kompany een constante controle op de kwaliteit van onze producten uit.

Wij staan dan ook voor 100% achter de kwaliteit van onze producten, die we bovendien kunnen garanderen aan de hand van een keur aan andere certificeringen:

Certificeringen

GLOBALG.A.P.
GLOBALG.A.P. is een standaard voor veilige en duurzame voedselproductie, waaraan voedselproducenten moeten voldoen om hun producten te kunnen verkopen aan grote retailers over de hele wereld. Middels deze certificatie kunnen retailers zien waar de producten exact vandaan komen. Alle telers van Kompany dragen deze certificering.
 
GRASP
GRASP staat voor GLOBALG.A.P. Risk Assessment on Social Practice. Dit is een vrijwillige module van GLOBALG.A.P., ontworpen om de sociale aspecten binnen de teelt – zoals de gezondheid en veiligheid van werknemers – vast te stellen. Alle telers van Kompany zijn GRASP gecertificeerd. 

 
BRC Food Safety Standard
De BRC Food Safety Standard kan worden gebruikt voor elke voedselverwerkende handeling, waarbij voedsel wordt behandeld, verwerkt of verpakt. Deze certificering is ontworpen om veilige producten te produceren, die voldoen aan de verwachte kwaliteitsniveaus van de consument.

IFS Food Standard
De IFS Food Standard – erkend door het Global Food Safety Initiative – is een standaard voor de controle van voedselverwerkende bedrijven en bedrijven die voedsel verpakken. De focus van deze standaard ligt op de veiligheid en kwaliteit van processen en producten.


QS
QS certificatie – een Duits certificatiesysteem – verzekert de kwaliteit van voedsel in de gehele keten; van teler tot retailer. Voedsel met een QS certificatie heeft een accuraat gedocumenteerde en gemonitorde levenscyclus, waardoor de weg die een versproduct van teler tot retailer aflegt traceerbaar is.

Nieuwsgierig? Neem nu contact met ons op

Contact