Klanten

Wie zijn onze klanten?

Een partnerschap met Kompany garandeert u van een betrouwbare en flexibele samenwerkingspartner en – natuurlijk – van de allerbeste versproducten. U werkt met vakmensen met ervaring in teelt, verkoop, marketing en logistiek. Met oog voor nieuwe kansen, samenwerking en win-winsituaties.

Kwaliteit

Onze belofte
Kompany belooft u kwaliteit, innovatieve oplossingen in teelt en afzet, constante voorraad, maatwerk en tot slot een logistieke topprestatie. En dat elke dag weer!
 
Kompany en haar telers streven elke dag weer naar perfectie en kwaliteit, in zowel teelt als logistiek en afzet. Zo voeren onze kwaliteitscontroleurs in samenwerking met het onafhankelijke Agro Quality Support – afgekort AQS – een constante kwaliteitscontrole uit. Elke lading die bij Kompany binnenkomt, wordt door de keurmeester beoordeeld en pas formeel ontvangen als deze voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen.
 
Certificeringen
Daarnaast voldoen wij en onze telers aan een keur aan certificeringen, waaronder het internationaal erkende en vooraanstaande GLOBALG.A.P. Lees hier meer onze certificeringen.

Innovatie

De markt is continu in beweging, dus Kompany ook. Wij blijven zoeken naar innovatieve manieren om de markt nog beter, gerichter en flexibeler te bedienen. Zo staan onze telers voortdurend op de uitkijk voor verbeterende rassen en teeltwijzen.
 
Hogedraadteelt en assimilatiebelichting
Een goed voorbeeld hiervan is hogedraadteelt, waarbij een kleinbladering ras op ‘hoge draad’ geteeld wordt. Enkele van onze telers gingen hier als een van de eersten mee aan de slag. Het aantal vruchten aan de plant ligt hierbij iets lager, wat de kwaliteit en de smaak van de komkommer ten goede komt. Denk ook aan assimilatiebelichting, waarbij natuurlijk zonlicht wordt aangevuld met kunstlicht. Met name in de wintermaanden verbetert dit de kwaliteit van de gewassen.
 
Nieuwe verpakkingsconcepten en afzetmarkten
Ook is de zoektocht naar nieuwe verpakkingsconcepten en afzetmarkten volop gaande. Zo verpakken wij onze producten indien gewenst in flowpacks, bieden we ook kleine komkommers en onderzoeken we de mogelijkheid om jaarrond komkommers te produceren. Alles om tegemoet te komen aan de wensen van de klant!

Altijd voorraad
Onze producten zijn altijd op voorraad, namelijk in de kas – vers aan de plant. Dit betekent dat we alleen de meest verse producten leveren, zonder uitzondering. Sappige, groene komkommers of juist dieprode tomaten en glimmende aardbeien. Altijd van de allerbeste kwaliteit en lekkerste smaak!
 
Natuurlijk kennen onze producten wel specifieke oogstperioden. Meer daarover leest u hier.

Maatwerk

Kompany denkt graag mee met haar klant en doet er alles aan om tegemoet te komen aan uw specifieke klantwensen. Zo kunt u via de klantportal zelf orders plannen en afroepen – en dit 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wel zo gemakkelijk!
 
Verpakkingsmogelijkheden
Ook kunt u kiezen uit een keur aan verpakkingsmogelijkheden. Van standaard, EPS tot bedrukte of juist onbedrukte doos. Ook het aantal komkommers per verpakking of het gewicht is bijvoorbeeld naar keuze in te vullen.Vraag ons naar de mogelijkheden!

Logistieke topprestatie
De teler oogst, sorteert en verpakt zijn versproduct in de ochtend, waarna de levering vóór het einde van de dag op het distributiecentrum van Kompany arriveert. Na een grondige kwaliteitscontrole wordt het versproduct – indien goed bevonden – formeel ontvangen. Verkochte versproducten worden in overeenstemming met de klant op het juiste moment gereedgemaakt, waarna uw lading tijdig voor u klaarstaat – 24/7 op te halen. Van teler tot koper, binnen maximaal twee dagen! Een logistieke topprestatie, die wij elke dag opnieuw en in samenwerking met onze telers leveren.
 
Thuisverlading
Als u dit wilt, is het ook mogelijk om middels ‘thuisverlading’ uw producten op dezelfde dag van oogsten te ontvangen. U haalt uw bestelling in dit geval rechtstreeks bij de teler op. Gepland en georganiseerd vanuit één en hetzelfde loket van Kompany.
 
Leveringsvoorwaarden
Download hier onze leveringsvoorwaarden.
 

Nieuwsgierig? Neem nu contact met ons op

Contact