Over ons

Kompany

Kompany is een coöperatie van en voor telers, die samen – direct vanuit de tuin of hun eigen gezamenlijke logistiek centrum – de markt voorzien van een kwalitatief hoogstaand versproduct. Onze gezamenlijke passie is de teelt en vermarkting van de beste versproducten, waaronder komkommers, tomaten, puntpaprika's en aardbeien. Wij staan altijd open voor telers die zich bij ons thuis voelen en samen met ons toegevoegde waarde willen creëren.

Onze versproducten worden met zorg geteeld en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij staan dan ook voor 100% achter onze producten en streven te allen tijde naar perfectie. Door aandacht voor onze producten. Door te blijven innoveren. Door te groeien. Deze verantwoordelijkheid is onze dagelijkse realiteit in teelt en afzet. Wij doen er bovendien alles aan om het beste rendement voor de keten te realiseren. Met elkaar en met de afnemer, gebruikmakend van elkaars specialisme. Want samenwerken en samen groeien, dát is onze kracht.

Historie

Kompany is opgericht in 2009. Het begon als een associatie van drie bestaande producentenorganisaties, met als doel de gezamenlijke afzet van de versproducten van aangesloten komkommertelers.
 
Gevestigd op Fresh Park Venlo realiseerde Kompany een sterk samenwerkingsverband binnen de keten. Dit leidde in 2014 tot het Kompany van vandaag, toen de drie producentenorganisaties besloten te fuseren. Een coöperatie van en voor telers, die samen de markt voorzien van een steeds breder wordend scala aan kwalitatief hoogstaande versproducten. Naast komkommers bieden we ook tomaten, puntpaprika's en aardbeien aan en zijn we altijd geïnteresseerd in het uitbreiden van ons assortiment.

Missie & Visie

De teelt en vermarkting van komkommers, tomaten, puntpaprika's en aardbeien. Dat is waar het om draait bij Kompany. Wij hebben bovendien een duidelijk doel voor ogen, geformuleerd in onze visie en missie.

Missie
Kompany is een coöperatie van en voor telers, met als doel jaarrond gezamenlijke afzet van de beste groenten en fruit. Dit zeer succesvolle afzetmodel heeft als doel de klant op efficiënte en betrouwbare wijze een kwalitatief hoogstaand product te bieden, tegen een voor de telers eerlijke prijs.

Visie
‘Grow Together’ staat voor de gezamenlijke teelt en afzet van een kwalitatief hoogstaand versproduct. Wij blijven de markt bedienen met de beste versproducten, waarbij we samen met de telers blijven zoeken naar innovatieve manieren om de markt nog beter, efficiënter en flexibeler te bedienen. Wij blijven groeien!

Medewerkers
Arnoud van Stralen Algemeen Directeur a.vanstralen@kompany.nl 077 30 30 734
Debby Lenkens Management assistente d.lenkens@Kompany.nl 077 30 30 701
Bern Verbeek Hoofd Verkoop AGF b.verbeek@kompany.nl 077 30 30 731
Elena Dufhaus Marketing & Certificeringen e.dufhaus@kompany.nl 077 30 30 733
Aleksandra Brzeskot Aanbodsplanning a.brzeskot@kompany.nl 077 30 30 753
John Bos Logistiek & Planning j.bos@kompany.nl 077 30 30 741
Twan Peeters Logistiek & Planning t.peeters@kompany.nl 077 30 30 751
Lei van Helden Logistiek & Planning l.vanhelden@Kompany.nl 077 30 30 752
Thomas Dirkx Logistiek & Planning t.dirkx@kompany.nl 077 30 30 756
Nicole Evers-Sevenich LLM Bedrijfsjuriste n.evers@kompany.nl 077 30 30 703
Ben Peeters Finance, ICT en algemene zaken b.peeters@kompany.nl 077 30 30 711
Büsra Özçelik Medewerker Finance & GMO b.ozcelik@kompany.nl 077 30 30 715
Werner Swinkels Quality Coördinator w.swinkels@kompany.nl 077 30 30 757
Bestuur
Theo Geven Voorzitter info@kompany.nl
Paul van Lipzig Vice voorzitter info@kompany.nl
Chantal Alaerds Secretaris info@kompany.nl
Thom van Mullekom Bestuurslid info@kompany.nl
Bart van Mierlo Bestuurslid info@kompany.nl

Nieuwsgierig? Neem nu contact met ons op

Contact